dilluns, 12 de novembre del 2012

Començem la SAE, des de Baixador de Vallvidrera fins a Sant Cugat!

Vam començar la SAE (Setmana d'Activitats Extraescolars) amb molta força i moltes ganes! La primera activitat que vam dur a terme va ser una excursió des de Baixador de Vallvidrera fins a Sant Cugat. 

El dia 12 de novembre, vam quedar amb en Juanjo a la parada dels ferrocarrils Baixador de Vallvidrera, allà vam haver de fer grups d'entre vuit i deu persones, i a cada grup ens va repartir unes indicacions que vam haver de seguir fins arribar a Sant Cugat. En aquestes indicacions podiem trobar diferents preguntes, perquè era una manera de que ens fixesim més en el paissatge. 

Era una ruta estimada en 3 hores més o menys tot i que al final va ser d'unes 6 hores. Aquesta petita sortida ens va servir per poder conèixer una mica més a les nostres companyes i companys fora de l'àmbit escolar. 

A les classes d'educació física hem estat treballant les capacitats perceptiu-motrius, conforme anavem caminant per la muntanya podiem comprovar si les teniem ben desenvolupades o no. Una persona que té les capacitats perceptiu-motrius desenvolupades té equilibri, i no caurà en terrenys més tortuosos.

A més va ser una sortida per poder gaudir del medi ambient i poder treballar en equip amb les companyes del mateix grup. Al meu grup estava format per l'Alba Linares, la Judit Valls, la Sonia Aran, la Lidia Andreu, la Marta Lopez, l'Anna Delprat, la Marina Diaz, l'Alba Haynes i jo. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada