divendres, 16 de novembre del 2012

Com sona?

El dia 16 de novembre va venir a la universitat un grup musical anomenat "Com sona?", que es dediquen a anar per les escoles bressols interpretant cançons infantils. Aquest grup ha estat creat per antics alumnes de Blanquerna. 

És un grup molt original ja que fan música a partir de tubs de diferents mides, de percusió i, també, a partir d'instruments com la guitarra, el contrabaix, etc.

A més de fer música, també interpreten el que canten, ja sigui, a través de titelles, disfresses o balls.

Van interpretar tot de cançons que ja haviem treballat previament a classe, per tant va ser més fàcil per a nosaltres seguir el concert cantant-les amb ells.

La seva manera de començar el concert va ser amb cançons suaus, de poc moviment  i una mica llunyans a nosaltres. Això ho fan perquè aquest tipus de concert està pensat per a nens de 0 a 3 anys i si comences amb cançons animades, properes i amb molt de moviment, els nens es poden espantar i no gaudir del concert. la segona part del concer va ser més propera. Les cançons eren representades per titelles i la cantant s'apropava cada cop una mica més a nosaltres. I la última part del concert va ser molt animada. Ens van treure a ballar. 

És un concert que té una durara de 45 minuts, es fa tant curt perquè com va dirigit a nens de 0 a 3 anys, si fos més llarg s'agoviarien.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada