dijous, 15 de novembre del 2012

Delicious

El Delicious ens permet visualitzar les nostres pàgines web preferides en un lloc web, ja que és un servei de gestió de marcadors socials en web, a més ens permet etiquetar-les i afegir-hi una descripció per tal de trobar-les més fàcilment en un futur.
És molt senzill d'utilitzar, només ens hem de crear un compte a www.delicious.com i ja podem començar a afegir-hi pàgines d'interés.
A G. TIC vam fer una activitat amb el Delicious, consistia en crear-se un compte, afegir-hi enllaços de pàgines web i posar-ho al nostre blog.

1. Com podem crear-nos un comptre?
En primer lloc, hem d'entrar a la pàgina oficial Delicious: www.delicious.com, un cop hem entrat, hem de prèmer el botó Join Delicious, aleshores podem escollir la manera de registrar-nos que poden ser: via Facebook, Twitter o correu electrònic. Un cop allà hem d'afegit les nostres dades personals, després d'omplir tot el que ens demana, ja podem donar-li a "Create my count" i començar a fer-lo servir.
2. Com afegir enllaços.
Un com hem creat el nostre compte, ja podem afegir-hi enllaços. Podem trobar dues maneres diferents d'afegir enllaços al nostre Delicious, una pot ser manualment i l'altra pot ser a través dels botons que hi podem instal·lar al nostre navegador.

   2.1. De manera manual.
Per fer-ho tan sol hem de premer el botó "Add link", enganxar el link i donar-li a "Save". 
Després ens sortirà una pantalla on hi podrem col·locar etiquetes i una descripció d'aquestes. Per últim, li donem a "Save" i tenim la nostra pàgina web registrada.

   2.2. Amb el botó.
Aquesta manera de fer-ho és més rápida que l'anterior. Per instal·lar-lo a Google Chrome hem de buscar  Delicious Tool a google, un cop trobat l'enllaç, l'instalem al nostre navegador donant-li a "Añadir a Chrome" i per últim "Aceptar".
Un cop instal·lat, apareixerà un botó de Delicious al nostre navegadori així ja podrem afegir-hi de forma més ràpida els nostres enllaços d'interés al Delicious.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada