dimecres, 2 de gener del 2013

Identitat i Territori

A les assignatures de COED i GTIC ens van proposar un treball en parelles que consistia en fer una presentació oral amb una durada màxima de 8 minuts. El tema era totalment lliure, l'únic requisit era buscar a una companya o company que tingués alguna cosa en comú amb tu, una cosa la qual tu consideresis que t'havia fet ser com ets ara mateix. En el moment que ens van proposar el treball, vaig tenir molt clar el tema que volia tractar, la música, i com sabia que a la classe hi havia una altra companya que també li interessava molt la música, li vaig proposar i va acceptar, aquesta companya és l'Alba Linares.

Abans de fer aquesta exposició, el professor de COED ens va recomanar un llibre anomenat Com parlar bé en públic, on es tractaven totes les maneres de fer una bona presentació oral. La idea era que a l'exposició plasmesim tot el que haviam aprés amb aquell llibre i amb les classes d'en Josep Maria Vila.

L'altra part del treball era de l'assignatra de GTIC, i consistia en fer un suport audiovisual, podia ser tant un Power Point com un Prezi. En el nostre cas va ser un Power Point.

Aquest és el Power Point que l'Alba i jo vam dur a terme:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada